Proizvod dodat u korpu!

Biser Mrtvog mora

Da li ste za jedan božanstveni spa tretman za negu lica La Cure proizvodima iz Mrtvog mora i GIVEAWAY?

Da biste shvatili o čemu pričam, moram da premotam traku… i to u davnu prošlost. Čak u doba Kleopatre. Svi znate da su Kleopatru zvali kraljicom lepote. Ono što možda niste znali (ali ako ste me čitali na blogu ranije, pisala sam nešto na tu temu) je to da je Kleopatra, jednom prilikom odlazeći često da uživa u čarima Mrtvog mora, kupajući se i mazajući lekovitim blatom, otkrila da je upravo ta voda i to blato užasno lekovito po njenu kožu. Koristeći blagodeti prirode negovala je svoju kožu koja je postajala nežna, ali čvrsta, bez bora i hidratantna da joj nisu bile potrebni ikakvi medicinski modifikovani preparati koje mi danas sa osmehom nanosimo ili ubrizgavamo u naše lice. Pravila je sama kreme, sapune i parfeme iz onoga što joj je bilo dostupno iz prirode. Sapuni su bili od morske soli iz Mrtvog mora, kao i pilinzi koje je redovno primenjivala. Koristila je maske od gline, takođe iz Mrtvog mora.

U tom grmu je ležao zec… Kada je shvatila da joj sastojci iz Mrtvog mora pomažu u svojoj negi, otvarala je spa/banjske centre i salone kako bi i drugima ispričala svoju priču i navela ih da probaju njene proizvode.

Mrtvo more sadrži oko 35 različitih minerala (koji se nalaze samo tamo) i to magnezijum, kalcijum, kalijum, fosfor, gvožđe, natrijum, sumpor, brom, jod i mnoge druge koji su još u pre 2.000 godina bili dostupni Kleopatri. Danas, i mi u Beogradu imamo jedan simpatičan kutak gde, iste te proizvode koje je Kleopatra sa oduševljenjem uživala, i mi možemo da doživimo kroz sličan tretman.

Brend La Cure je drevno znanje unapredio sa modernim tehnologijama i omogućio nam kvalitetne preparate za ulepšavanje. Kombinacijom proizvoda možete da stvorite svoju fontanu mladosti. Ono što je najbolje za nas koji živimo brzo i nemamo vremena da idemo često u salone i tamo se ulepšavamo, proizvode La Cure možete koristiti i u kućnoj varijanti. Počev od sjajnih sapuna, mineralnih soli za kupanje, tretmana za negu lica i tela, maski koje je Kleopatra žustro stavljala svake noći i još mnogo drugih proizvoda.

Pa hajde da pređemo na stvar! Dobila sam na probu pregršt La Cure proizvoda i mogu vam reći da ako me pitate sada da odaberem jedan koji mi je najviše prijao – ja za vas ne bih imala odgovor. Jednostavno je – SVI SU MI PRIJALI!

Moja dnevna nega La Cure proizvodima za lice je izgledala ovako:

– Umila sam lice mlakom vodom, bez korišćenja ikakvih pena za čišćenje lica ili sapuna. Obrisala lice u papirne maramice (one mekane, imate ih u DM-u)

– Nanela sam na vrhove prstiju prvo Osvežavajući Krem Tonik. Osetite odmah svežinu na licu (preporučljivo je da ga koriste i muškarci neposredno posle brijanja) jer sadrži jedinstveni mineral iz Mrtvog mora koji u kombinaciji sa vitaminom E i ekstraktom voća osvežava (hladi) kožu i hidrira je, pritom sužavajući pore. Ovaj tonik ima svojstvo i da učvrsti kožu pa možete odmah nakon nanošenja osetiti blago zatezanje, a posle par sekundi vaša koža je glatka kao bebina. Ne sadrži parabene ni alkohol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Probala sam i Nežno mleko za čišćenje (drugi dan jer smatram da je ovo mleko savršeno za skidanje šminke i uklanjanje nečistoća sa lica). Stavila sam malu količinu na tupfer i kružnim pokretima uklonila šminku. Posle toga sam vlažnim tupferom prešla preko lica još jednom. Pošto je glavni sastojak mleka vitamin E, kao i kod tonera, može se reći da ima sličan efekat. Ovo mleko je preporučljivo svim tipovima kože. Njega možete koristiti, kao i tonik, svakoga dana. Ne sadrži parabene ni alkohol.

Ostalo tekst...