Proizvod dodat u korpu!Preporuke

Kristina Veskovic

Osvojila sam vašu kremu La Cure za lice i telo, hidratantnu, super je, koža je od nje nežna i divna i hidrirana , a ne izaziva alergije niti iritacije na osetljivoj kozi kao sto je Moja. Hvala.

Olja Jovanović

Lagano se zaljubljujem u La Cure. Odlični i kvaliteini proizvodi po pristupačnim cenama. Za sad sam koristila: dnevnu, noćnu kremu, masku od blata za lice i minerlani sapun.

Kellie:

Želela bih da Vam se zahvalim. Živim u Australiji I dobila sam porudžbinu u rekordnom vremenu. I dalje čekam porudžbinu koju sam obavila preko Australijske kompanije isti dan kada sam poručila preko Vas.

Svjetlana, Beograd

Redovno idem na anticelulit masaže kod devojke koja koristi La Cure ulje za masažu. Pored toga koristim i anticelulit sapun. Rezultati su zaista neverovatni. Svima preporučujem La Cure.

Donald H. Green:

U Jordanu prošle godine, dobili smo na poklon od Kraljevska porodice neke od predivnih proizvoda. Zainteresovani smo za kupovinu istih proizvoda.

Nenad Nešić, Srbija

Bavim se poslom koji je fizički jako naporan. Redovno koristim Vaše soli za kupanje. Neverovatno opuštaju I otklanjaju bolove u leđima I nogama koje često imam. Nakon kupke sam “kao nov”.